Hoe houd ik contact met collega’s? Via Achterhoek Verbindt 18 februari!

Hoe kan ik het contact met mijn collega’s behouden? Hoe houd ik mijn werknemers verbonden aan de organisatie in deze periode?
Deze vraag bereikte ons de afgelopen weken steeds vaker. Doordat de lockdown langer duurt en de toekomst nog niet de gevraagde hoop biedt, willen Achterhoekse ondernemers en werknemers opnieuw met elkaar in gesprek. Daarom start Achterhoek Verbindt weer met uitzenden! Wil je erbij zijn? Wees welkom! Ken je iemand die erbij moet zijn? Deel dan dit bericht.

Een interactieve zoomuitzending
Wanneer: 18 februari om 8:00 uur via deze link of kijk op www.achterhoekverbindt.nl
Aanwezig in het programma zijn o.a.:
– Henk Tappel van Bronkhorst High-Tech
– Roy Evers van Rabobank Graafschap
– Antoinet Looman van Waterschap Rijn en IJssel

RCT Gelderland
VNO-NCW Midden
CIVON Innovatiecentrum

#achterhoekverbindt #nlslimbenutten #krachtvanoost #krachtvanderegio