Regiodialoog Cooperatief Convenant Twente-Achterhoek 25 februari!

Rabobank organiseert op 25 februari van 19.00 tot 21.00 uur een sessie waarin honderden leden, klanten en beleidsbepalers uit de regio in gesprek gaan over de maatschappelijke en economische uitdagingen in de Achterhoek en Twente. Iedereen kan zich aanmelden. Op 2 februari vond de Kick-off van het Coöperatief Convenant Twente-Achterhoek plaats. Samen met ruim 400 ledenraadsleden, commissarissen en medewerkers gaf Rabobank het startschot voor een toekomstplan voor Twente-Achterhoek!

Denk en doe mee! 
Op 25 februari van 19.00 tot 21.00 uur gaan we met honderden leden, klanten en beleidsbepalers uit de regio in gesprek over de maatschappelijke en economische uitdagingen in ons werkgebied. Met hun deelname dragen zij enerzijds actief bij aan oplossingen en een businessplan, waarmee we de regio én onze klantbediening kunnen verbeteren. Anderzijds laten ze hun stem horen die we meenemen in het Coöperatief Convenant voor Nederland dat we zullen aanbieden aan het nieuwe kabinet. Aanmelden kan via de eventsite.

We zoeken deelnemers die:

  • Ondernemend en maatschappelijk betrokken zijn;
  • Buiten kaders kunnen denken;
  • Vernieuwend denken;
  • Openstaan voor nieuwe manieren van samenwerken;
  • Zich constructief kritisch opstellen;
  • Divers zijn in leeftijd, geslacht, achtergrond en opleidingsniveau.

Deelnemers hoeven geen klant of lid te zijn van Rabobank. Iedereen kan meedoen door zich vóór 19 februari 2021 aan te melden.
Mocht je de Kick-off gemist hebben, dan vind je hier de terugkijklink.