| |

Honderden stages liggen op straat

In vier Nederlandse studentensteden kom je het tegen: green graffiti van SmartHub Achterhoek, op de stoep en op straat. Het wijst studenten op de vele uiteenlopende stages en afstudeeropdrachten bij zo’n 200 Achterhoekse werkgevers. 

Guerillamarketing
De tijdelijke duurzame graffiti is ’s nachts aangebracht op looproutes van studenten van en naar hogeschool of universiteit. Bij stations, bushaltes en rond de campus kom je ze tegen. In Utrecht, Nijmegen, Arnhem en Deventer. Het doel is om met deze guerillamarketing veel studenten naar de vernieuwde website van SmartHub Achterhoek – met daarop veel vacatures en praktijkverhalen van stagiaires en afstudeerders – te trekken.

SmartHub Achterhoek
SmartHub Achterhoek is een non-profit platform dat studenten uit heel Nederland verbindt met zo’n 200 Achterhoekse werkgevers. Al deze werkgevers bieden studenten een warm welkom, aantrekkelijke opdrachten en goede persoonlijke begeleiding. Op smarthub.nl vind je de vacatures van al deze werkgevers in één overzicht en de mogelijkheid direct contact op te nemen met de werkgever. Naast de vacatureportal geeft SmartHub gratis workshops en trainingen voor stagiaires en afstudeerders bij de aangesloten werkgevers.