Bekijk alle innovaties of selecteer op thema en actief/afgerond:

Geavanceerd zoeken

107 projecten gevonden

Boerderij van de Toekomst Oost-Nederland

Boerderij van de Toekomst past in bedrijfsverband innovaties toe die in de pioniersfase zitten. Door samen met boeren een diversiteit aan haalbare systeemontwerpen van agrarische bedrijven te maken, kunnen zij bijdragen aan de gebiedsdoelen ​met innovatieve toepassingen en technieken.

Lees meer

LEADER Achterhoek 2024-2027

LEADER is een Europese subsidieregeling voor inwoners van de Achterhoek die projecten willen opzetten om de leefbaarheid op het platteland te verbeteren. LEADER Achterhoek is van en voor inwoners van Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Lochem, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk.

Lees meer

Regioplan Achterhoek

Door goed samen te werken, willen zorgorganisaties, gemeenten en zorgverzekeraar Menzis de gezondheid van Achterhoekers stimuleren en de zorg slimmer organiseren.

Lees meer

First Lego League

FIRST® LEGO® League is een onderwijsprogramma waarbij kinderen van 4 t/m 15 jaar in teamverband aan de slag gaan met een maatschappelijk thema. Het programma is opgedeeld in drie divisies met bijbehorende leeftijdscategorieën waarin elk kind op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd. De kinderen ontwikkelen op deze manier hun (21e-eeuwse) vaardigheden en zijn op een creatieve…

Lees meer

Techniekdag Achterhoek

Op de Techniekdag tonen we de boeiende wereld van bèta en techniek in alle sectoren en op alle niveaus aan een breed publiek.

Lees meer

Project 3D metaalpoeder zeven

Het veiliger, duurzamer en efficiënter zeven van restmetaalpoeder (metaalpoeder dat overblijft na 3D metaalprinten) en de kennis en kunde hierover beschikbaar maken voor een breder publiek van bedrijven en onderwijs (studenten/ cursisten/ medewerkers van bedrijven).

Lees meer

Over onze innovaties

Investeren in de Achterhoek doen we samen. Een innovatief idee komt tot leven door samen plannen te smeden en te ontwikkelen. Door partners te vinden en financieel bij te dragen. 8RHK ambassadeurs zet zich daar samen met jou voor in.

We blijven lobbyen en op zoek gaan naar nieuwe vormen van subsidiëring en cofinanciering.

Innovatief idee aanmelden & Subsidie aanvragen