Bekijk alle innovaties of selecteer op thema en actief/afgerond:

Geavanceerd zoeken

106 projecten gevonden

SmartHub Achterhoek – Young Talent

De Achterhoek is dé stage en afstudeerregio van Nederland. Daar zet SmartHub Achterhoek – Young Talent zich voor in. Het initiatief maakt onderdeel uit van de overkoepelende Stichting SmartHub, een non-profit initiatief van Achterhoekse ondernemers, overheden, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties.

Lees meer

SmartHub Incubator Industry

SmartHub Incubator Industry verbindt: wij brengen bedrijven en startups samen. Wij faciliteren in ontwikkeling, kennisdeling en coaching van starters door ervaren ondernemers. Tevens bieden we een netwerk van bedrijven en productiefaciliteiten aan startups. Dat doen we als open innovatiecentrum in de Achterhoek waar startups, productontwikkelaars en ondernemers samenkomen. En waar talent altijd centraal staat.

Lees meer

Uuthuuskes

Tijdelijke kleine flexwoningen, de zogenoemde Uuthuuskes, dichten het gat op de woningmarkt voor jongeren die geen huis kunnen vinden in de huidige overspannen woningmarkt.

Lees meer

Pilot Transformatievisie Oudestraat Neede 2030

Winkelstraten hebben het moeilijk, er is steeds meer leegstand. Repareren van de leegstand op de gebruikelijke manier lukt vaak niet meer. Een transformatie, waarbij delen van de winkelstraat echt worden omgevormd, is nodig.

Lees meer

Over onze innovaties

Investeren in de Achterhoek doen we samen. Een innovatief idee komt tot leven door samen plannen te smeden en te ontwikkelen. Door partners te vinden en financieel bij te dragen. 8RHK ambassadeurs zet zich daar samen met jou voor in.

We blijven lobbyen en op zoek gaan naar nieuwe vormen van subsidiƫring en cofinanciering.

Innovatief idee aanmelden & Subsidie aanvragen