|

Inschrijven Ad-opleidingen Grensland College nog mogelijk

In september 2022 gaan er maar liefst vier Associate degree (Ad)-opleidingen in deeltijd van start bij het Grensland College. Deze worden aangeboden door HAN en Saxion in samenwerking met het Graafschap College. Inschrijven is nog mogelijk voor de volgende opleidingen:

Engineering
Sociaal Werk
Management
Gebouwgebonden Installatietechniek (GGIT)

Een Associate degree opleiding is een 2-jarige praktijkgerichte hbo-opleiding. Studenten worden opgeleid tot niveau 5 van het Nederlands kwalificatieraamwerk (NLQF). Hiermee vormt een Associate degree-opleiding de brug tussen een mbo 4-opleiding en een hbo-bacheloropleiding.
Studenten leren de theorie uit hun vakgebied direct toe te passen op praktische vraagstukken. Verder werken studenten aan complexe taken, leren ze hoe ze een operationeel team aansturen en hoe ze binnen de eigen werkomgeving doelgericht communiceren.

Deeltijd hbo om de hoek
De gemixte onderwijsteams worden gevormd door docenten van HAN, Saxion, Graafschap College en professionals uit het bedrijfsleven, waardoor studenten altijd met de laatste kennis worden opgeleid. En bijkomend voordeel? De opleiding is in de Achterhoek te volgen.
Kortom, een opleiding bij het Grensland College is praktisch, kort, op hbo-niveau én om de hoek!

Aanbod
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een van de Associate degrees? Bekijk online het aanbod aan deeltijdopleidingen of maak een afspraak voor een verkennend gesprek.
Dus grijp deze gelegenheid met beide handen aan en schrijf u in. Bent u ondernemer; wijs dan uw medewerkers op de mogelijkheid van deeltijd hbo-onderwijs in de regio. Zij moeten het uiteindelijk doen, u bent in de positie hen hiervan blijvend bewust te maken.

Graag tot ziens bij het Grensland College!