|

Jaarcongres Vereniging Sport en Gemeenten in de Achterhoek

Het jaarcongres van Vereniging Sport en Gemeenten dat op 20 en 21 september samen met Achterhoek in Beweging wordt georganiseerd, vindt plaats in Groenlo en Doetinchem. Achterhoek in Beweging is een initiatief van de 8 Achterhoekse gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk.

Guus Hiddink speciale gast
Tijdens het jaarcongres zien de bezoekers hoe deze gemeenten samen in beweging zijn. Er is een uitgebreide kennismaking met enkele sportieve pareltjes van de Achterhoek en ook komen de maatschappelijke opgaven van dit moment aan bod. Dagvoorzitter is Marijn de Vries en er zijn toonaangevende sprekers en bijzondere gasten, waaronder de bekendste Achterhoeker, Guus Hiddink. 

Scholder an scholder is centrale thema
Geniet tijdens dit tweedaagse congres van passie voor sport, regionale tradities en gastvrijheid en de Achterhoekse manier van samenwerken. ‘Scholder an scholder’, regionaal samenwerken én lokaal uitvoeren is het centrale congresthema. Laat u verrassen door de aanpak en resultaten van deze integrale manier van regionale samenwerking op het gebied van sport, bewegen én preventie.  
Klik op de volgende video link voor een persoonlijke uitnodiging. 

Inschrijving is geopend
Kom twee dagen genieten van de omgeving en het inhoudelijk programma. Voor deelnemers die niet het hele congresprogramma kunnen of willen bijwonen, zijn er verschillende deelarrangementen. Bezoek de congreswebsite van Vereniging Sport en Gemeenten voor een overzicht van de arrangementen en kosten.
Tijdig inschrijven wordt aanbevolen – klik hier om direct naar inschrijving te gaan.

Vereniging Sport en Gemeenten, mede namens Achterhoek in Beweging