KIEK UUT – Online Talkshows in de Achterhoek

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseert in samenwerking met zeven gemeenten in de Achterhoek de online talkshow KIEK UUT, gericht op ondernemers. Vanuit het gemeentehuis in Gemeente Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk gaan onder leiding van PVO Oost-Nederland burgemeester, een vertegenwoordiger van politie, een adviseur van het CCV en een ondernemer met elkaar in gesprek over ondermijnende criminaliteit.

Voorkomen
De georganiseerde misdaad maakt voor haar activiteiten steeds vaker gebruik van de diensten en faciliteiten waarover de bovenwereld beschikt. De onderwereld krijgt op die manier steeds meer invloed op het maatschappelijke leven met alle consequenties van dien. In de talkshow wordt dieper ingegaan op de verschillende vormen die deze ondermijning kan aannemen. Wat zijn de gevolgen voor ondernemers en, nog belangrijker, wat kunnen ondernemers doen om te voorkomen dat ze slachtoffer worden. Het motto is: KIEK UUT, je kunt maar een keer NEE zeggen.

Aanmelden
Op de site van PVO Oost-Nederland kunnen belangstellenden zich aanmelden. De data voor KIEK UUT zijn:

3 mei: Gemeente Aalten
10 mei: Berkelland
17 mei: Winterswijk
25 mei: Doetinchem
31 mei: Oude IJsselstreek
10 juni: Oost Gelre
14 juni: Bronckhorst

Alle online talkshows kunnen worden teruggekeken op het Youtube-kanaal van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland na afloop van de laatste aflevering in Bronckhorst.