Lancering Innovatiehub IIME 15 januari

Innovatie in Mobiliteit en Energie, IIME, is een organisatie waar (leerwerk) studenten de mogelijkheden hebben om uitdagende stage- of afstudeeropdrachten uit te voeren. Bedrijven uit de regio kunnen bij IIME innovatieve vraagstukken neerleggen, waarbij IIME deze vraagstukken omzetten in haalbare en concrete projecten.
In samenwerking met het Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise (SEECE) is QConcepts Design Engineering BV start deze innovatiehub op het gebied van mobiliteit en energie. IIME zal functioneren als een kenniscentrum waar bedrijven én studenten vraagstukken kunnen neerleggen betreffende mobiliteits- en energieuitdagingen.

Opening IIME
Op vrijdag 15 januari openen Michiel Scheffer, gedeputeerde van provincie Gelderland en Niels Joosten, burgemeester van Doetinchem en voorzitter Regio Achterhoek de innovatiehub IIME officieel. De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, het Achterhoeks Centrum voor Technologie en QConcepts Design Engineering BV geven als initiatiefnemers van de hub een toelichting op de activiteiten en de achtergrond van IIME. Tevens vindt er een minisymposium plaats. Aansluitend kunnen werkgevers tijdens de netwerkborrel in contact komen met deeltijdstudenten.

Open Huis
’s Middags is er een open huis voor studenten. Daar kunnen zij zien hoe Innovatiehub IIME te werk gaat en wat de laatste ontwikkelingen zijn, onder andere binnen het HAN Solarboat-team. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

Wat: Opening Innovatiehub IIME
Waar: C.Missetstraat 30 te Doetinchem
Wanneer: 15 januari 2016 van 09:00-12:00 (officiële opening); vanaf 14:00 open huis
Aanmelden
Meer informatie op www.iime.nl
Voor meer informatie, bel naar 0314 71 11 28
Copyright © 2015 IIME, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief om dat u contact heeft gehad met QConcepts Design Engineering BV of met het HAN Solarboat team