Landelijke kopstukken en regionale toppers in Piment

Politiek en cultureel café Piment opent op 14 februari weer de deuren in schouwburg Amphion met bijzondere gasten, bijzondere muziek en de vertrouwde columnist. U bent van harte welkom!

Sharon Dijksma, staatssecretaris Infrastructuur en Milieu schuift aan. Een gesprek over de actualiteit, de klimaatafspraken en de perikelen met het spoor. En over haar carrière als politiek overlever pur sang.

Humberto Tan, presentator RTL Late Night, is ook te gast. We praten over zijn succesvolle loopbaan, hoe het is rolmodel te zijn voor veel Surinamers en waar zijn veelzijdigheid vandaan komt.

Jos de Blok, internationaal beroemd door zijn Buurtzorg, heeft nieuwe plannen en wel het oprichten van een alternatieve zorgverzekering. Over het waarom daarvan en of hij kans van slagen heeft. En Jos is druk doende de failliete thuiszorgorganisatie TSN over te nemen, hoe staat het daarmee.

Jong Achterhoek is er ook. Een gesprek over de wensen en kansen van ambitieuze jongeren in een krimpgebied.

Cohost is Nynke de Zoeten, talentvolle duider van het parlementaire nieuws in het tv programma Nieuwsuur.

De column is natuurlijk weer voor onze ongeëvenaarde Frans Miggelbrink.

Muziek wordt verzorgd door Erik Hagelstein (journalist en zanger), begeleid door Luc Verheij (gitarist) en Nico Groen (percussionist) van de Cocker Tribute!

Wacht niet te lang met kaartjes reserveren, € 7,50 (incl. 1 consumptie), dat is wel zo handig om teleurstelling te voorkomen! Kaarten zijn te reserveren bij Schouwburg Amphion.

Kunt u er niet bij zijn? Bekijk Piment live op 14 februari via Open Webcast.