|

Masterclass circulaire economie Grensland College – 6 april 2022

Circulaire economie: De kracht van meervoudige waardecreatie

Circulaire economie: De economie waarin geen afval meer bestaat en waarbij producten zoveel mogelijk worden hergebruikt. Voor het ene bedrijf al een dagelijks onderdeel van ondernemen, voor de andere organisatie nog een item op de agenda om in de toekomst naartoe te werken. Want hoe start je dan met duurzamer ondernemen? Hoe zorg je voor een versnelde transitie richting een circulaire economie? En hoe ga je om met reststromen?

Op woensdag 6 april van 14:00 – 16:00 uur houdt het Grensland College de masterclass: Circulaire economie – de kracht van meervoudige waardecreatie in de Raadzaal van het raadhuis in Winterswijk. Aansluitend aan de masterclass is er een netwerkborrel met circulaire streekproducten. Ook is er de mogelijkheid om de masterclass via de livestream te volgen. Dus ben je niet in de gelegenheid om naar Winterswijk te komen? Schrijf je dan in voor de livestream.

Diverse sprekers geven tijdens de masterclass betekenis aan circulaire economie, vertellen over de kracht van meervoudige waardecreatie in hun sector en delen hun kennis en ervaring over het toewerken naar een circulaire economie die niet meer is weg te denken in onze wereld van de toekomst.

Naast de kennis en expertise die de sprekers delen, zijn we vooral benieuwd naar jouw verhaal: Wat betekent circulaire economie voor jouw omgeving? Tegen welke knelpunten loop jij aan? Welke vragen heb jij over dit onderwerp? Aan de hand van jouw input, bouwen we de masterclass verder op.

Deze masterclass is de tweede editie uit de reeks masterclasses over circulaire economie. Benieuwd naar de eerste sessie? Kijk dan de opname hier terug.

Ben je actief betrokken bij de processen rondom circulaire economie? Meld je dan nu aan voor deze gratis masterclass!