|

Masterclass Organisatiecultuur in De Steck – 6 september


6 september is om 16:00 uur in de Steck in Doetinchem de Masterclass ‘Organisatiecultuur’ met Nico Schraag. Inschrijven kan via die website van De Steck.

Relatiekunde en snel uitbreidende teams. Mensenkennis… je hebt het of je hebt het (nog) niet…Diensten en producten standaardiseren, ‘alles’ lijkt steeds meer op elkaar…Daarom wordt de menselijke factor steeds belangrijker. In partnership, om sneller betere relaties op te bouwen.Relatiewetenschap of relatiekunde is kennis en inzicht die je ontwikkelt door inzichten en vaardigheden op te doen uit de belangrijkste relevante processen van wetenschappelijke studie over interpersoonlijke relatieprocessen. Met als resultaat, een gemakkelijker intermenselijke communicatie die ook nog eens in minder tijd leidt tot het meer en vaker ontwikkelen van duurzame relaties.  

Het 2e deel van deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor leiders binnen snelgroeiende bedrijven (scale-ups) met jonge teams en een moderne bedrijfscultuur. Leiders binnen snelgroeiende bedrijven zien vaak dat hun werknemers moeilijk hun autonomie nemen en (te) weinig gebruik maken van hun zelf-oplossende vermogens. Daarnaast zijn jonge teamleden soms bang om fouten te maken en worden constructieve conflicten vermeden. Om deze capaciteiten en persoonlijke ontwikkeling aan te wakkeren bij werknemers is een coachende houding in deze speciale relatie essentieel.

Het “Masterclass” programma bestaat uit een 8-tal kennissessies op de 1e dinsdag van de maand. Voor een achtergrond over Prof. Dr. Nico Schraag op https://www.lifetimegrowth.nl/