Netwerkbijeenkomst vrouwelijk leiderschap – hoe behoud je vakmensen?

Voor ondernemende vrouwen uit de techniek die ervaringen willen uitwisselen, kennis delen en waardevolle contacten opdoen is er op 18 april een regionale netwerkbijeenkomst over inspirerend leidinggeven voor vrouwelijke ondernemers bij Wassink Installatiebedrijf in Doetinchem.
Voor mkb-bedrijven is het iedere dag een uitdaging om het beste uit jezelf en je vakmensen te halen. De huidige arbeidsmarkt vraagt om creativiteit en dwingt je om na te denken over het behoud van jouw vakmensen binnen jouw organisatie.
Tijdens deze bijeenkomst voor ondernemende vrouwen in technische bedrijven neemt Jacqueline de Bree (Bureau VRIS) je mee in een interactieve workshop met het thema leiderschap. Want hoe behoud je talent en welk leiderschap is hiervoor nodig?  Hoe belangrijk is de organisatiecultuur in relatie tot het behouden van je medewerkers? Onderwerpen zoals inzicht in medewerkers, gespreksvaardigheden en regie in leiderschap komen aan bod tijdens deze middag vol inspiratie.

Voor wie?
Deze regionale netwerkbijeenkomsten is bestemd voor ondernemende vrouwen, werkzaam als directeur, mede/eigenaar of in een rol met HR taken in technische installatiebedrijven en metaalbedrijven of maakindustrie tot en met 50 werknemers.

Doel van de bijeenkomst
Tijdens deze inspirerende bijeenkomst leer je hoe je je (persoonlijk) leiderschap nog beter op de kaart kan zetten en in de praktijk kan brengen. Aan het einde van de middag ga je naar huis met praktische inzichten over goed leiderschap, hoe je je verder kunt ontwikkelen en waarmee je morgen al aan de slag kan gaan.
Daarnaast kun je waardevolle contacten opbouwen met andere ondernemende vrouwen uit jouw regio. Het zijn collega’s die de technische branche goed kennen, een vergelijkbare rol of functie vervullen en voor dezelfde uitdagingen staan. Kortom: een (nieuw) netwerk waarbinnen jij waardevolle kennis en ervaringen kunt blijven uitwisselen, ook na afloop van deze bijeenkomst.  

Organisator
Deze bijeenkomst wordt aangeboden door: OOM, Koninklijke Metaalunie, Wij Techniek en Techniek Nederland.

Aanmelden
Heb je interesse om deel te nemen?
Meld je hier aan

Ben je na aanmelding alsnog verhinderd? Meld je dan tijdig af, bij voorkeur minimaal een of twee dagen van te voren. Bij geen afmelding zijn wij genoodzaakt om een bedrag van € 250,- in rekening voor de gemaakte kosten.  

Programma 18 april

11.30 uur            Rondleiding
12.00 uur            Lunch
13.00 uur            Workshop Inspirerend leidinggeven (Jacqueline de Bree, Bureau Vris)
16.30 uur            Afsluiting