Niek wint een B-bot en een workshop voor zijn hele klas

Niek Geurts uit groep 5/6 van IKC de Plattenburg in Doetinchem was totaal verrast toen hij dinsdagmorgen op school bezoek kreeg van de organisatie van de Techniekdag Achterhoek 2019.

Niek bezocht op zaterdag 16 maart jl. de Techniekdag Achterhoek die georganiseerd werd bij de firma Polyketting in Zelhem. Bij de ingang van de Techniekdag leverde hij het ingevulde strookje in van de folder die hij eerder op school had gekregen.

Aan het eind van de dag was het de eer aan Ton de Groot, directeur van Polyketting, om uit ruim 700 ingeleverde strookjes 1 winnaar te trekken. En dat was Niek!

Afgelopen dinsdag kreeg groep 5/6 van de Plattenburg in Doetinchem bezoek van Onno Zijdel, adviseur en mediacoach bij B-Bot, Ton de Groot, directeur Polyketting en Marianne te Linde, van Achterhoek ambassadeurs namens de organisatie van de Techniekdagen in de Achterhoek.

Uit handen van Onno kreeg Niek zijn eigen B-Bot. Niek zelf mocht aan juf Cindy de waardebon overhandigen die garant staat voor een workshop programmeren voor alle leerlingen uit groep 5/6.

Op de foto v.l.n.r. Marianne te Linde (Achterhoek Ambassadeurs), Ton de Groot (Polyketting), Niek, juf Cindy en Onno Zijdel (B-Bot)