| | | |

Onderzoek Achterhoek Spreekt. Doe mee!

Help mee je woonomgeving leefbaarder te maken. We horen graag jouw mening hoe dit het beste kan.
LEADER is een Europees subsidieprogramma voor de leefbaarheid van het platteland. Binnen deze subsidieregeling worden plannen van inwoners om hun dorp of woonomgeving te verbeteren gesubsidieerd. De gemeenten binnen de regio Achterhoek willen graag opnieuw een LEADER gebied worden (Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Lochem, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk). Om een LEADER gebied te kunnen worden, moeten we in opdracht van de provincie Gelderland een plan. Een belangrijke voorwaarde is dat we het plan opstellen samen met de inwoners, (belangen)organisaties, overheid en ondernemers. Denkt en praat je met ons mee?

Wat doen we met jouw input?
Je antwoorden geven aan welke onderwerpen op dit moment belangrijk zijn volgens onze inwoners. Naast de input uit deze enquĂȘte, organiseren we in maart drie bijeenkomsten/werksessies. Al deze input over goed leven, wonen en werken in de Achterhoek vatten we uiteindelijk samen in een LEADER programma met speerpunten voor de periode 2023-2027.

Doe mee en help ons aan waardevolle inzichten!

Zo’n 4.500 Achterhoekers zijn lid van het panel. Nog geen lid? Meld je kosteloos aan.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. Je kunt de vragen beantwoorden op een moment dat het jou uitkomt, deelname aan de vragenlijst is anoniem.