Ook bijdragen aan energietransitie in de Achterhoek?

De Tafel van Groenlo organiseert op 24-02 een bijeenkomst over energietransitie in de Achterhoek. Iedereen die vanuit zijn professie of als actieve inwoner rondom dit thema wil meedenken en –doen is van harte welkom op woensdag 24 februari 2016 van 17.00 tot 18.30 uur.

Locatie
Gemeentehuis van Montferland (Bergvredestraat 10, 6942 GK Didam).

Programma
17.00 uur: Opening door Otto Willemsen
17.05 uur: Mededelingen: stand van zaken ADV door Jan Straatman (ADV)

Pitches
17.15 uur: AGEM: stand van zaken door Guus Ydema (AGEM)
17.35 uur: Samenwerking op het gebied van duurzame energie en het inzetten van studenten daarbij door Tinus Hammink (HAN)
17.55 uur: Afsluiting door Otto Willemsen en netwerkmoment
Om 18.30 uur is de bijeenkomst afgelopen.

Podium voor energietransitie
De Tafel van Groenlo richt zich op netwerken, verbinden, faciliteren en aanjagen van de energietransitie in de Achterhoek. Dit doet zij door initiatieven een podium te geven tijdens haar bijeenkomsten met vertegenwoordigers van ondernemers, overheid en kennisinstellingen. De bijeenkomsten worden ca. vijf keer per jaar gehouden en zijn open voor iedereen die wat te brengen en te halen heeft.

Houd een pitch!
Hebt u een initiatief op het gebied van energietransitie, hebt u voor de volgende stap hiervan behoefte aan verbinding en wilt u wat halen én brengen? Dan dagen we u uit een pitch te houden tijdens één van de volgende bijeenkomsten van de Tafel van Groenlo! Meldt u zich daarvoor aan door een mail te sturen aan Martine Angenent.

Aanmelden
Vanwege de beperkte ruimte vragen we u zich voor de bijeenkomst aan te melden via Regio Achterhoek onder vermelding van uw naam en organisatie.

Graag tot ziens op 24 februari!

Otto Willemsen,
voorzitter Tafel van Groenlo