|

Open avond Grensland College 18 mei

Wil jij naast je werk een hbo-opleiding volgen of direct na je mbo-niveau 4 in deeltijd doorstuderen en ben je benieuwd of een tweejarige deeltijdstudie bij jou past? Of ben jij als HR-medewerker of directeur op zoek naar een praktische hbo-opleiding voor je collega’s? Kom dan op woensdag 18 mei naar de open avond van het Grensland College in Winterswijk. Van 17:00 tot 21:00 uur delen docenten en studenten van de vier verschillende associate degree opleidingen – Engineering, Sociaal Werk, Management, Gebouwgebonden Installatietechniek – graag hun kennis en ervaring met jou.

MELD JE AAN VOOR DE OPEN AVOND

Vier opleidingen bij het Grensland College

In september 2022 starten er maar liefst 4 associate degree opleidingen bij het Grensland College in Winterswijk. Deze opleidingen worden aangeboden door de HAN en Hogeschool Saxion en is in samenwerking met het Graafschap College. Benieuwd of er een passende opleiding voor jou bij zit? Lees hieronder een korte introductie per opleiding.

Gebouwgebonden Installatietechniek (GGIT)

Aangeboden door HAN

Word jij de technisch specialist die efficiënt omgaat met energie, oog heeft voor comfort en alles weet van gebouwgebonden digitalisering en automatisering? En die óók nog eens de vertaalslag weet te maken naar de gebruiker? Ga ervoor, met de Associate degree opleiding Gebouwgebonden Installatietechniek.

Management

Aangeboden door Saxion

Ben jij nu (of binnenkort) leidingevende en wil je dat professioneler gaan doen? Dan is de associate degree opleiding Management echt iets voor jou. Door de Ad Management boek je betere bedrijfsresultaten vanwege jouw kennis en expertise op het gebied van coachen en leidinggeven.

Sociaal werk

Aangeboden door HAN

Mensen – van jong tot oud – ondersteunen wanneer zij zelf geen oplossing meer hebben voor hun problemen. Met de Associate degree Sociaal Werk leer je hun situatie te verbeteren en hun netwerken te versterken. Na 2 jaar kun je aan de slag als jongerenwerker, persoonlijk begeleider of zorgregisseur.

Engineering

Aangeboden door Saxion

Met de Ad Engineering leg je een stevige basis voor werktuigbouwkunde, mechatronica en elektrotechniek. Daarbij spelen projectmatig werken en professioneel communiceren een belangrijke rol. Je werkt aan meer complexere technische problemen, waarbij meerdere stakeholders betrokken zijn en kom je samen tot een passende oplossing.

Wil je meer weten over een of meerdere van deze 2-jarige hbo-opleidingen? Kom dan op 18 mei naar de open avond en laat je informeren door docenten en studenten!