Politiek Café Piment met Emile Roemer e.v.a.

Zondag 13 maart is er weer een nieuwe aflevering van politiek/cultureel café Piment in Schouwburg Amphion. Aanvang 15:00 uur in theater van het jaar Schouwburg Amphion, entree is € 7,50 (incl. 1 consumptie). Reserveren is gewenst.
Emile Roemer, fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer. Een gesprek over de actualiteit, de toestand van de SP, het land en die van de wereld.

Jos de Blok, internationaal beroemd door Buurtzorg. Jos is bezig de failliete boedel van de thuiszorgorganisatie TSN over te nemen en ontwikkelt een zorgverzekering. Gaat dat allemaal lukken?

De vermaarde wielerkoers de Giro trekt dit voorjaar door de Achterhoek. Volkskrant-columnist en schrijver en vooral wielerfan Bert Wagendorp komt erover vertellen.
Joost van Oostrum burgemeester Berkelland, is enthousiast wielerfan en verheugt zich nu al op de Giro

Het is boekenweek dus zijn er twee schrijvers te gast.
Pieter Waterdrinker woont en werkt in Moskou en schreef prachtige boeken over de Russische cultuur en mensen.
Marnix Pauwels was jarenlang verslaafd aan drank en drugs en hij was zwaar depressief. Hij heeft dat overwonnen en schreef er een adembenemend boek over.

Cohost is Peter van Zadelhoff, presentator bij RTL4 en RTLZ

De muziek wordt verzorgd door Ellen Pels die met hart en ziel jazz, pop en ballads zingt.  Ellen wordt begeleid door gitarist Elton Joseph. En de column is natuurljk weer van Frans Miggelbrink

Lees meer