Innovaties / SmartHub Achterhoek – Young Talent

SmartHub Achterhoek – Young Talent


De Achterhoek is dé stage en afstudeerregio van Nederland. Daar zet SmartHub Achterhoek – Young Talent zich voor in. Het initiatief maakt onderdeel uit van de overkoepelende Stichting SmartHub, een non-profit initiatief van Achterhoekse ondernemers, overheden, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties.
Doelstelling van de stichting is het stimuleren van de economische vitaliteit van de Achterhoek door inzet op ontwikkeling en innovatie en door het aantrekken en behouden van (jonge) arbeidskrachten.

De ruim 180 bij SmartHub Achterhoek – Young Talent aangesloten werkgevers zorgen ervoor dat zij stagiairs en afstudeerders een toptijd geven!
Zij zijn herkenbaar aan drie merkbare eigenschappen: 1. Het plezier van een warm welkom, 2. Goede persoonlijke begeleiding en 3. Betekenisvolle opdrachten en ruimte voor ambitie. Zo maken we samen werk van de toekomst van jonge talenten, van Achterhoekse werkgevers en van de regio!
Het projectteam bestaat uit de volgende personen: Anneke van Ommen (projectleider), Nikki Dijkstra (projectmedewerker), Jan Kaak, Carolien Nijhuis, Bram Clahsen en Remko ten Brinke.

SmartHub Achterhoek – Young Talent heeft strategische partnerships met de volgende organisaties/projecten:

Wil je meer weten over SmartHub Achterhoek – Young Talent als jong talent, Achterhoekse werkgever of als mogelijke nieuwe partner van SmartHub? Neem contact op met Nikki Dijkstra.

Website
SmartHub.nl

Social media
Tiktok
Instagram
LinkedIn

1333

Bekijk onze video!


Contactpersonen


Anneke van Ommen

Projectleider SmartHub - Young Talent

anneke@smarthub.nl
Tel. + 31 (0)6 42 87 09 05

Nikki Dijkstra

Projectmedewerker SmartHub Achterhoek

nikki@smarthub.nl
Tel. 06 38 06 65 16