Innovaties / SmartHub Achterhoek

SmartHub Achterhoek


Wij promoten de Achterhoek onder studerende jongeren in heel Nederland. Wij laten zien dat de Achterhoek veel te bieden heeft voor studenten die op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie. Dat doen we samen met ruim 180 aangesloten werkgevers en met verschillende partnerorganisaties in de regio.

Onder de naam SmartHub Achterhoek profileren we ons als dé stage- en afstudeerregio van Nederland. Onze aangesloten werkgevers hebben veel vacatures voor (afstudeer)stages van goede kwaliteit. Bij ons in de Achterhoek ben je geen nummer, maar krijg je een warm welkom, goede persoonlijke begeleiding én volop kansen om je verder te ontwikkelen en door te groeien!

SmartHub Achterhoek is een non-profit initiatief van Achterhoekse ondernemers, overheden, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Het projectteam bestaat uit de volgende personen: Nina Timmer (projectleider), Nikki Dijkstra (projectmedewerker), Jan Kaak, Toin de Ruiter en Remko ten Brinke.

SmartHub Achterhoek heeft strategische partnerships met de volgende organisaties/projecten:

Wil je meer weten over SmartHub als jong talent, Achterhoekse werkgever of als mogelijke nieuwe partner van SmartHub? Neem contact op met projectleider Nina Timmer.

Website
SmartHub.nl

Social media
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter

1333

Bekijk onze video!


Contactpersonen


Nikki Dijkstra

Projectmedewerker SmartHub Achterhoek

n.dijkstra@8RHK.nl
Tel. 06 38 06 65 16