afbeelding van de uitnodiging
|

Doorstartochtend ‘Samen sneller bouwen’ 14 november

In de Achterhoek willen we iedereen een passend dak boven het hoofd bieden. We hebben flinke regionale ambities op de woningmarkt in het vergroten én toekomstbestendig maken van de woningvoorraad. Versnellen van het bouwproces en gezamenlijk stroomlijnen is van groot belang. Daarin trekken we gezamenlijk op met bouwondernemers, woningcorporaties, makelaars, overheden en hebben dus ook JOUW expertise nodig!

Namens alle partijen in de woon- en bouwsector Achterhoek heten we je van harte welkom op de tweede regionale bouwdag (na die van 11 april) op donderdagochtend 14 november. Let op: Voor wie 17 oktober in de agenda heeft gezet, deze eerder genoemde datum vervalt.

Wat?
We organiseren de tweede bijeenkomst op donderdag 14 november van 9.00 tot 13.00 uur in Doetinchem, de exacte locatie volgt. Tijdens deze ochtend gaan we dieper in op de materie na de eerste bijeenkomst, leren we elkaar kennen voor wie nieuw aansluit en wisselen we tijdens werksessies kennis uit.

Waarom?
Als we elkaar makkelijk weten te vinden, dan kunnen we samen het bouw- en woonproces naar de 5e versnelling krijgen en het aanbod betaalbaar houden voor (toekomstige) Achterhoekers!

Aanmelden
Meld je snel aan via het aanmeldformulier. Graag tot 14 november!

foto van de groep op 11 april.

Impressie van de eerste ochtend op 11 april.