|

5 april: Toekomstbestendig HR in het mkb

Vanuit de MKB-Deal Achterhoek organiseren we regelmatig ondernemersavonden over actuele onderwerpen, zoals financiering, digitalisering, etc. Tijdens de gesprekken met deelnemers viel ons op dat veel mkb’ers vragen hebben over HR en Human Capital in hun bedrijf. Dat varieert van het vinden van gekwalificeerd personeel, krapte op de arbeidsmarkt, tot het om- en bijscholen van personeel (“leven lang leren en ontwikkelen”) en het behouden van talent. Een goed onderwerp voor onze volgende ondernemersavond dus.

HR en Human Capital
Daarom organiseren we voor al onze deelnemers aan de MKB-Deal Achterhoek én andere ondernemers een bijeenkomst over HR en Human Capital op: Woensdag 5 april 2023: ‘HR en Human Capital in het mkb’

Het programma
Tijdens deze avond geven we zo veel mogelijk informatie en antwoorden op jullie ondernemersvragen over HR, arbeidsmarktcommunicatie en Human Capital, waar mogelijk specifiek voor de regio Achterhoek. We nodigen daarom enkele sprekers uit, waaronder keynote speaker Anne Berndsen van Voor Morgen.

17:30 – 18.15 uur                              Inloop + lichte maaltijd
18.15 – 18.25 uur                              Opening en toelichting programma
18.25 – 18.55 uur                             Keynote van Anne Berndsen over het vinden én behouden van personeel dat jouw organisatie klaar maakt voor morgen.
18.55 – 19.25 uur                              Zes ‘vijfminutenpitches’ |door HR experts

  1. Dorien van Leeuwen (KplusV): Management Drives – hoe inzicht in gedrag en drijfveren samenwerking effectiever maakt
  2. Natasja Pierik-Schuirink (De Jong & Laan): Vertel, verleid en verwelkom
  3. Margreet Koster (Nieuwbeeld/Communicatieschakel): Employer branding en communicatie
  4. Caroline Rijnbeek (VNO-NCW): Oplossingsstrategieën in een krappe arbeidsmarkt
  5. Henk Korten en Sarah Detaille (Opijver): Kansrijke scholingstrajecten en leercultuur binnen het mkb
  6. Corné Huntink: De voordelen van inclusief ondernemerschap

19.25 – 19:45 uur                              Tijd voor vragen
19.45 – 20.15 uur                              Een-op-eengesprekken: mkb-ondernemers in gesprek met HR-experts
20.15 uur                                            Afsluiting en borrel, netwerken

Het belooft een interactieve en ook persoonlijke avond te worden. Na de korte ‘pitches’ van de sprekers bieden we je mogelijkheden om kort met ieder van hen van gedachten te wisselen. We regisseren deze ‘speeddatesessies’ uiteraard graag zo specifiek mogelijk. We vragen je daarom bij je opgave door te geven in welk onderwerp je het meest geïnteresseerd bent?

Verder bieden we je volop gelegenheid om te netwerken met andere deelnemers. Deelname is uiteraard geheel gratis én vrijblijvend. We organiseren deze avond exclusief voor ondernemers uit de Achterhoek. Mogen we op jouw komst rekenen? Dan zien we je aanmelding graag tegemoet.

MELD JE AAN
Meld je aan via m.koster@nieuwbeeld.nl en geef aan welk onderwerp jouw specifieke interesse heeft. Voor meer informatie kun je bellen met Helena Bühler 06-27085541.

We zien uit naar een informatieve en inspirerende avond. Graag tot ziens!