Spraakmakende gasten bij politiek café Piment

Zondagmiddag 15 november bent u weer van harte welkom in schouwburg Amphion bij politiek café Piment (reserveren gewenst). Tafelgasten zijn Sybrand Buma, Han ten Broeke, Charles Groenhuijzen en Achterhoekse ondernemers Jan Kaak, Sandra Junier en Alfred Uytdewilligen.

Het gesprek gaat deze keer naast actuele binnenlandse politiek over de explosieve situatie in Syrië en de omringende landen. En over de vraag wat de deal tussen Turkije en de EU over ‘opvang in de regio’ nu eigenlijk voorstelt. Sybrand Buma, fractievoorzitter CDA in de Tweede Kamer en Han ten Broeke, buitenlandwoordvoerder voor de Tweede Kamerfractie van de VVD, gaan met elkaar in discussie.

Charles Groenhuijzen, bekend journalist die in de VS woont, komt vertellen over een boek dat hij geschreven heeft over de actuele Amerikaanse politiek. Dit net gepubliceerde boek is te koop in de pauze en na afloop en Charles is graag bereid te signeren.

Smart Industry, wat is het precies en doen ondernemers allemaal voldoende mee in de Achterhoek? Ondernemer Jan Kaak (zie foto), directeur van de Kaak Groep, licht dit baanbrekende concept toe, samen met twee deelnemers uit de masterclass Smart Industry, Sandra Junier (innovatiehub ICER) en Alfred Uytdewilligen (CAD2M).

Arthur ter Voert, Dinxperloër en deelnemer aan The Voice of Holland, verzorgt de muzikale omlijsting en begeleidt zichzelf op piano. Tafelheer is Xander van der Wulp, parlementair verslaggever voor de NOS, en vaste columnist Frans Miggelbrink sluit af.

Entree € 7,50 (incl. 1 consumptie). Reserveren is gewenst.