|

Starter met Impact 2022: meld je aan!

Ben jij een startende Achterhoekse ondernemer én onderneem jij binnen één van de onderstaande SDG’s (Sustainable Development Goals)?
Geef je dan voor zaterdag 1 oktober op voor de ‘Starter met Impact Oost-Nederland 2022’ en maak kans om € 7.500 te besteden aan jouw onderneming!

Meld je aan: Aanmelden voor verkiezing Starter met Impact Oost-Nederland 2022 – De Startversneller. Alle aanmeldingen worden zorgvuldig bekeken en beoordeeld. De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury en wel op de volgende punten:

– Draagt jouw dienst en/of product bij aan de oplossingen van de maatschappelijke uitdagingen?
– Is jouw dienst en/of product onderscheidend?
– Is jouw dienst en/of product haalbaar, toepasbaar, vermarktbaar en eventueel schaalbaar?
– Welke (groei)ambities heb je?
– Je bent (voltijd) aan het ondernemen.
– Jouw motivatie waarom je graag deze prijs wilt winnen.

Op vrijdag 14 oktober a.s. worden de 6 finalisten bekend gemaakt
Na de beoordeling op bovenstaande punten maken we op vrijdag 14 oktober de 6 finalisten bekend, 3 uit Overijssel en 3 uit Gelderland. Alle finalisten krijgen hier persoonlijk bericht over. Vanaf die dag kan er gestemd gaan worden op deze finalisten. Uiteraard wordt er vanuit onze kanalen aandacht besteed aan alle finalisten en uitgelegd waar en hoe er gestemd kan worden. Er kan gestemd worden tot en met donderdag 17 november a.s.

Vrijdagmiddag 18 november a.s. is de feestelijke uitreiking
Op vrijdagmiddag 18 november a.s. vindt op een speciale locatie, de feestelijke uitreiking plaats, in de aanwezigheid van de betrokken gedeputeerden en statenleden van provincie Overijssel & provincie Gelderland, directie van Oost NL, regionale partners, pers en andere genodigden. Deze middag krijgen alle 6 finalisten de mogelijkheid om hun onderneming nog even extra onder de aandacht te brengen, onder het genot van een drankje en hapje.

Meer weten?