|

Stecker-Café met Tweede Kamerlid Erik Haverkort

‘REGIO DEALS EN INNOVATIE’ – Erik Haverkort, sinds kort Tweede Kamerlid voor de VVD, daarvoor innovatief ondernemer op het snijvlak van infrastructuur en duurzaamheid, vertelt graag over zijn ervaringen. Over het taalverschil tussen ondernemer en overheid, over bijzondere belangenverschillen, over hoe de overheid met haar duurzame doelstellingen zichzelf soms in de staart bijt of over hoe ondernemers wel gaan profiteren van de circulaire economie.
Erik is nieuwsgierig naar jullie en houdt van eigenwijze en kritische reacties zodat hij Den Haag kan laten meegenieten van de succesverhalen uit geluksregio Achterhoek.

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”

“Als zoon van een boer ben ik een echte doener en als kind leerde ik dat hard werken je veel brengt. Ik zie me nog samen onkruid wieden op de akker. Ik ben resultaatgericht, los problemen op en dat op een creatieve manier. Ik ben altijd positief, oprecht geïnteresseerd en kan goed luisteren. Dat maakt me benaderbaar en betrouwbaar. Mijn ervaring ligt bij infrastructuur, innovatie, onderwijs en ondernemerschap. Ik droom van een veilige, schone en welvarende wereld waarin mijn kinderen trots kunnen zijn op hun vader. Dat gun ik ook een ander en daar werk ik elke dag keihard aan. Samen aan de slag! “

Meld je aan voor het Stecker-Café: REGIO DEALS EN INNOVATIE – ERIK HAVERKORT