ToekomstKaart Achterhoek interactief online

Alle input die is opgehaald tijdens de Achterhoekse Toekomst Toer hebben we gebundeld in de ToekomstKrant Achterhoek. In het midden van de krant staat een visualisatie van de ToekomstKaart Achterhoek. Die kaart is nu interactief online beschikbaar, zodat je meer te weten kunt komen over wat je ziet op de kaart.

ToekomstKaart Achterhoek
Op de ToekomstKaart zie je allerlei projecten, initiatieven en plekken gevisualiseerd die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van en leefbaarheid in deze regio. Nu, maar vooral voor de toekomst. Klik op de afzonderlijke plaatjes in de kaart of open via het menu eronder voor elk van de 4 hoofdthema’s Economie & talent, Wonen & zorg, Mobiliteit & vervoer en Energie & agro de projecten/ontwikkelingen die daarbij horen. Naast een korte toelichting bevatten veel punten één of meer links naar sites met meer informatie.
Je moet het zelf zien en vooral proberen! Klik op de afbeelding hieronder om de kaart te openen.

Tekst gaat verder onder de kaart

ToekomstKrant Achterhoek
Alle input die is opgehaald tijdens de Toekomst Toer hebben we gebundeld in de ToekomstKrant Achterhoek. Hierin staan voor elk van de vier hoofdthema’s Economie & talent, Wonen & zorg, Mobiliteit & vervoer en Energie & agro de ontwikkelingen op de lange termijn, hoe de regio er nú voor staat, maar vooral wat de Achterhoek wil bereiken richting 2030 en op welke uitdagingen daarvoor per thema moet worden ingezet!
In week 13 (vanaf 26 maart) hebben alle inwoners van de Achterhoek deze krant in de brievenbus gehad, als bijlage van huis-aan-huis-blad Achterhoek Nieuws. Woon je niet in de Achterhoek, heb je ‘m gemist of wil je hem gewoon nu lezen? Open hier de digitale versie van de ToekomstKrant Achterhoek!

Meer informatie
Op www.achterhoek2020.nl/toekomsttoer vind je alle informatie over de Toekomst Toer, vanaf de start in oktober 2017. Daar staat ook een opsomming van alle themareizen die hebben plaatsgevonden, met links waar je meer over elke reis kunt lezen en de individuele videoverslagen kunt bekijken.