|

Vacature in ons team! Programmaregisseur – Smart werken & Innovatie

Binnen het team van 8RHK ambassadeurs zoeken we een Programmaregisseur – Smart werken & Innovatie (27 tot 36 uur, schaal 12). Interesse? Lees hier de volledige vacature en reageer voor 15 januari.      

Breng Achterhoekse innovatie samen met ons verder. Als programmaregisseur ben je de adviseur en rechterhand van de voorzitter van één van onze zes thematafels. In de thematafel zitten zo’n 30 bestuurders van onze samenwerkingspartners, zoals wethouders, ondernemers en maatschappelijke organisaties, denk aan zorg en onderwijs. Samen werken zij aan de versterking van Smart werken & Innovatie in de Achterhoek. Jij voelt je gedreven om samen met al deze partners verder te experimenteren en innoveren voor een nog bloeiender regio.

Jouw rol
Verbinder
Je bent met flair dé spil van de thematafel. Je richt je op optimale samenwerking tussen de betrokken partijen en bouwt verder aan de interactie tussen verschillende stakeholders aan de thematafel. Je begeleidt de jaarlijkse reeks overleggen van de thematafel, monitort en stimuleert daarbij de voortgang. Je ondersteunt op inhoud, anticipeert en reageert op nieuwe initiatieven en ideeën. Je bent alert op aansluiting van relevante raads- en collegeleden, ondernemers en maatschappelijke organisaties en stemt de (bestuurlijke) processen op elkaar af. Intern onderhoud je nauw contact met je collega programmaregisseurs van de andere vijf thematafels. Extern met Rijk, provincie en waterschap en bouw je verder aan het netwerk.
Bewaker en stimulator
Je geeft uitvoering aan de Achterhoek Visie 2030 en het Uitvoeringsplan 2024. Je zorgt voor een schriftelijke neerslag van diverse trajecten bij de verschillende partners. Je stelt als budgethouder (deel-) begroting(en) op voor de thematafel en prioriteert in gezamenlijkheid de inzet van beschikbare middelen (menskracht / financiën). Voor de onderwerpen van de thematafel ondersteun je aanvragers bij het opzetten van hun projecten. Je hebt daarbij oog voor cross-overs naar de andere thematafels.

Meer informatie en solliciteren

Lees de volledige vacature en solliciteer via de website van werkeningelderland.nl. Meer informatie? Bel met Saar Veneman, secretaris-directeur 8RHK ambassadeurs via +31 314 32 12 00. We zien uit naar je sollicitatie!