| |

Vacature: Programmamedewerker Onderwijs & Arbeidsmarkt en Mobiliteit & Bereikbaarheid

JOUW ROL

Verbinder

Als programmamedewerker werk je voor twee van onze zes thematafels, namelijk voor Mobiliteit & Bereikbaarheid en Onderwijs & Arbeidsmarkt. Voor de thematafel Onderwijs & Arbeidsmarkt doe je dit in samenwerking met je collega programmamedewerker van deze tafel. Je bent daarbinnen en daarbuiten een dagelijkse verbinder. Je pakt de laatste actualiteiten op, knoopt contactpersonen in en buiten het veld aan elkaar, je ziet kansen voor samenwerking ter versterking van beide branches, belt nog evenmet de wethouder uit gemeente x, gaat mee op bedrijfsbezoek dat je zelf hebt voorbereid en houdt de administratie (inclusief verslaglegging) van de twee thematafels bij. Je trekt nauw op met de twee programmaregisseurs, die de tafels coördineren. De thematafels bestaan beide uit circa 25 leden; bestuurders van de betrokken organisaties, ondernemers en overheden (de 3 O’s van onze samenwerking, zoals we dat ook wel noemen).

ONZE SAMENWERKING

Samen met andere organisaties, ondernemers en overheden bundelen we onze krachten voor het realiseren van de Achterhoek Visie 2030. Met daarbij een gezamenlijke lobby richting Provincie, Rijk en de EU. We werken samen aan innovatie en groei van onze economie. En we werken samen aan het versterken van een groene, gezonde, bereikbare woon- en leefomgevingOp kantoor tellen we circa 26 directe collega’s, daarbuiten honderden.De samenwerkingsstructuur bestaat uit de Achterhoek Raad, de Achterhoek Board en zes Thematafels. De Achterhoek Raad telt 53 raadsleden die de 53 raadsfracties van de zeven gemeenten in de 8RHK ambassadeurs vertegenwoordigen.

Projecten
8RHK ambassadeurs heeft een spilfunctie in het uitvoeren van de Achterhoek Visie2030 en het toekennen van subsidiegelden aan projecten die daaraan bijdragen. Met steun van (onder andere) de Regio Deal van het Rijk zijn sinds begin 2019 ruim veertig projecten gestart. Vanaf afgelopen voorjaar zijn we een brede campagne gestart om de Achterhoek te promoten: als regio waar voor mensen van 25-45 jaar goede kansen liggen qua carrière, inclusief ruim en groen wonen. Snel in beeld krijgen waarvoor je gaat werken? Bekijk de 8RHK film.

JOUW VISITEKAARTJE

Je bent proactief, op zoek naar verbetering en weet onder tijdsdruk te prioriteren en kwaliteit te blijven leveren. Plannen en gestructureerd werken gaat bij jou op de automatische piloot, zodat je dus de handen vrij hebtvoor nieuwe kansen. Je werkt doelgericht; met in deze functie altijd de doelen van de Achterhoek Visie2030 op het netvlies. Je bent communicatief en sensitief en houdt daarbij van humor in je werk.

Jij bent dus:
  • een proactieve steunpilaar en netwerker
  • sterk in plannen en organiseren (ook van bijeenkomsten)
  • ambitieus
WIJ BIEDEN

Wij bieden je een interessante functie voor 24-32 uur (in overleg) per week met veel afwisseling en volopruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een professionele werkomgeving die volop in ontwikkeling is, te midden van gelijkgestemde collega’s. De arbeidsovereenkomst is ineerste instantie voor de duur van 1 jaar, startend in overleg, met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarnaast een moderne flexwerkplek in De Steck in Doetinchem en een bak vol enthousiaste collega’s.

Op basis van ZZP is ook bespreekbaar.

De functie is ingedeeld in functieschaal 8, functieschaal 9 is bespreekbaar op basis van relevante kennis, vaardigheden en ervaring die je meebrengt. Het zien van de Achterhoek vlag geeft jou een big smile en dus krijg je naast een prima salaris een gadget met onze mooie vlag cadeau.

Samengevat bieden we je:
  • Een groot netwerk;
  • Ruimte voor ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
  • € 2878 tot € 4052 bruto per maand (bij 36 u, schaal 8, CAO SGO 2 januari 2023)
  • IKB (Individueel Keuzebudget) percentage 17,05%;
SOLLICITEREN

We ontvangen je sollicitatie graag vóór 4 september 2023 via www.werkeningelderland.nl. We streven naar selectiegesprekken op 14 september 2023 met het eindgesprek in de week van 18 september 2023.

INFORMATIE

Voor meer informatie over de functie en de procedure kun je contact opnemen met de heer Daniël van der Donk, programmaregisseur Thematafel Mobiliteit & Bereikbaarheid via 0614 63 13 00 of na 17 augustus met mevrouw Saar Veneman, directeur/secretaris via 0614 14 44 40

SOLLICITEREN
We ontvangen je sollicitatie graag vóór 4 september 2023 via www.werkeningelderland.nl.
We streven naar selectiegesprekken in de tweede of derde week van september met het eindgesprek in de week van 25 september 2023.