Werkbezoek Jacqueline van den Hil

Afgelopen donderdag bracht Jacqueline van den Hil (VVD) een werkbezoek aan de #Achterhoek naar aanleiding van het 8RHKse Lentediner eerder dit jaar.

Samen met Rob Jaspers, voorzitter thematafel Gezondste Regio bezocht Jacqueline GGNet en Traumacentrum Nederland.

“Ik ben deze week in de Achterhoek op bezoek geweest bij GGNet en het Trauma Centrum Nederland in Vorden. Ontzettend leuke gesprekken gevoerd met inspirerende mensen die zich hard inzetten voor de zorg. Ik heb onder andere gesproken over aankomende wetgeving die relevant is voor beide organisaties en over de uitdagingen waar de GGZ mee te maken heeft. Het waren hele fijne gesprekken, waarvoor ik zowel GGNet als het Trauma Centrum Nederland hartelijk wil bedanken. Daarnaast heb ik natuurlijk ook genoten van de prachtige landschappen en mooie steden hier in het Oosten. Het was kortom een geslaagde dag!”

Rob Jaspers, voorzitter thematafel Gezondste Regio: “We hebben uitvoerig gesproken over de ervaringen met Jeugd en Jongeren en de arbeidsmarktkrapte in de ggz. Conclusie is dat we vergelijkbare ideeën hebben over de oplossingsrichtingen. Het is goed om elkaar te kennen. We hebben afgesproken over en weer contact te houden als dossiers voorbij komen in de formatie of in de kamer.”

Een mooie uitkomst!
.