Zakelijk op pad? Pak de SmartHub Bus!

Regio Achterhoek en de Regiegroep Smart Industry hebben een ‘SmartHub Bus’ in gebruik genomen die door heel Nederland gaat rijden. Doel is om meer bekendheid te geven aan SmartHub Achterhoek, dé plek waar jonge talenten uit heel Nederland een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie vinden. De Achterhoek profileert zich op deze manier in studentensteden om studenten/ jonge talenten te trekken die onze innovatieve maakindustrie, maar bijvoorbeeld ook de zorg en de bouwsector komen versterken.

Mark Boumans, voorzitter Regio Achterhoek: “De bus laat zien dat de Achterhoek bruist van de innovaties. Het opvallende uiterlijk onderstreept dat wij trots zijn op onze vele  innovatieve bedrijven en organisaties. Je carrière kan hier starten. Dus: hop on the SmartHub Bus, want … THE SMART GO EAST.”

De opvallend ontworpen bus wordt gebruikt voor lobby-evenementen, zoals het Achterhoeks Lentediner en werkbezoeken van overheidsrelaties aan onze regio. Ook  andere partijen kunnen de bus gebruiken. U kunt hem dus ook huren voor uw eigen evenement! Neem hiervoor contact op met Gelderesch, Industrieweg 13A, 7141 DD  Groenlo, telefoon: (0544) 47 62 40, e-mail: info@gelderesch.nl. Zie ook www.gelderesch.nl .