|

25.000 Euro beschikbaar voor maatschappelijk (SDG) initiatief – MAEX Gelderland

Draag jij met jouw initiatief bij aan een sociaal Gelderland? Zoek jij naar middelen om jouw organisatie te versterken en/of te professionaliseren? Vanaf 28 juni (10.00 uur) t/m 5 juli (22.00 uur) kun je een MAEX Impuls aanvragen. De provincie Gelderland en Regio Achterhoek hebben in 2021 de Regio Achterhoek aangewezen als eerste SDG-regio in Nederland. Daarin is een samenwerking gevonden met MAEX.

De MAEX Impuls is een financiƫle bijdrage voor initiatieven die hun organisatiekracht duurzaam willen versterken of professionaliseren, een onderdeel dat vaak moeilijk te financieren is.

Stap 1: Je MAEX-Profiel
Sta jij nog niet op MAEX? Maak dan hier gratis een profiel aan.

Heb je al een MAEX-profiel?
Zorg dat het profiel helemaal compleet en up-to-date is. Dit houdt in:

  • Een Uitgebreide Social Handprint 2021 (met prognose 2022) om de social impact van jouw initiatief aan te geven
  • De juiste fase is aangegeven (de Impuls is bedoeld voor initiatieven die zich in de doorgroeifase of verder stadium bevinden)
  • De behoefte aan geld is aangegeven op het MAEX-profiel
  • Een eerder ontvangen Impuls is verantwoord middels een nieuwsbericht op het MAEX-profiel

Stap 2: De MAEX Impuls Gelderland aanvragen
Op het moment dat de MAEX Impuls Gelderland Ronde 1 open is voor aanvragen, zal er in de foto aan de rechterzijde van deze pagina een oranje knop verschijnen met “Doe mee”. Via deze knop kom je bij het aanvraagformulier. Lees voordat je de aanvraag invult goed de voorwaarden voor de MAEX Impuls Gelderland Ronde 1 door, deze bevinden zich onderaan deze pagina.

Stap 3: Ontvangstbevestiging
Nadat de aanvraag is verstuurd, ontvang je per mail een bevestiging dat MAEX de aanvraag heeft ontvangen. Heb je deze mail na 24 uur niet ontvangen? Neem dan contact op met info@maex.nl.

Meer weten?
Op 21 juni om 15:00 uur organiseren MAEX en VSBfonds een digitale MeetUp over de Impuls voor initiatieven uit Gelderland. Tijdens deze meeting wordt de aanvraagprocedure toegelicht en kun je als initiatief je persoonlijke vragen stellen. Meld je aan via Eventbrite. Voor andere vragen kun je contact opnemen met info@maex.nl.

Meer weten over de Sustainable Development Goals? Bekijk dan deze pagina.

Let op: De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Aanvragen worden alleen meegenomen in de beoordeling als er nog budget beschikbaar is. Heb je minder dan een jaar geleden al een financiƫle Impuls Gelderland ontvangen? Dan kan je nu geen aanvraag doen.