Dag van de duurzame ZZP’er op 6 oktober

Maandag 6 oktober is de ‘Dag van de duurzame ZZP’er’. Plaats van handeling de DRU Cultuurfabriek, Hutteweg 24 in Ulft, van 13.30 tot 17.00 uur. Met ondernemers de Achterhoek tot duurzaamste regio maken en Achterhoekse ZZP´ers de groenste van Nederland! Dat is het doel van Pr8werk, samen met duurzaamheidsdeskundigen van Synprofect.

Waarom duurzaamheid?
Duurzaamheid is meer dan verstandig omgaan met energie en gebouwen. Ook het milieu, de omgeving, de buurt en werken zonder verspilling van potentieel van mensen en materialen (lean) zijn belangrijk. Voor het verkrijgen van opdrachten bij de overheid is duurzaam werken al een voorwaarde om aan opdrachten te kunnen komen. De verwachting is dat dit voor andere branches op termijn ook zal gelden.

Diverse doelgroep
De Dag van de duurzame ZZP’er is daarom interessant voor heel verschillende ZZP’ers: technici, MVO-experts (maatschappelijk verantwoord ondernemen), milieu- en HRM-deskundigen, procesbegeleiders, projectleiders en marketeers. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, om een goede dialoog te kunnen voeren met verschillende experts. Aanmelden voor deze dag kan via info@pr8werk.nl. Onderdeel van de aanmeldprocedure is een gratis duurzaamheidsscan door Synprofect.

Pr8werk
Het project Pr8werk heeft van de provincie Gelderland de opdracht om meer kansen te creëren op werk, voor de 12.000 ZZP’ers in de Achterhoek. In dit vierjarige project richt Pr8werk zich ieder jaar op een andere O van Achterhoek 2020 (ondernemers, (maatschappelijke) organisaties en overheid). Het eerste jaar stond in het teken van opdrachten bij de Overheid, het tweede jaar van Zorg (Gezocht, zorg-ZZP’er in de Achterhoek) en nu, in het derde jaar richten we ons op Ondernemers, en wel op een duurzame maakindustrie in de Achterhoek.

Meer informatie op www.pr8werk.nl en www.synprofect.nl.