Draagt u bij aan de energietransitie in de Achterhoek?

De Tafel van Groenlo organiseert een bijeenkomst over energietransitie in de Achterhoek. Iedereen die vanuit zijn professie of als actieve inwoner rondom dit thema wil meedenken en –doen is van harte welkom op woensdag 25 november 2015 van 17.00 tot 18.30 uur in het gemeentehuis van Doetinchem (Raadhuisstraat 2 te Doetinchem).

Programma

  • 17.00 uur Opening (Otto Willemsen)
  • 17.05 Stand van zaken AGEM en ADV door Guus Ydema (AGEM) en Jan Straatman (ADV)
  • Pitches:
  • 17.15 Asbesttrein (Henk la Roi, Synprofect)
    17.30 Coöperatie Echt Energie (Gerard van Balveren, Echt Energie)
    17.45 Uitvoeringsagenda Duurzaamheid: We doen het samen! (Frans Langeveld, gemeente Doetinchem)
  • 18.00 Afsluiting en Netwerkmoment

Vanwege de beperkte ruimte is het gewenst u aan te melden bij Martine Angenent  onder vermelding van naam en organisatie.

Podium voor energietransitie
De Tafel van Groenlo richt zich op netwerken, verbinden, faciliteren en aanjagen van de energietransitie in de Achterhoek. Dit doet zij door initiatieven een podium te geven tijdens haar bijeenkomsten met vertegenwoordigers van ondernemers, overheid en kennisinstellingen. De bijeenkomsten worden ca. vier keer per jaar gehouden en zijn open voor iedereen die wat te brengen en te halen heeft.

Houd een pitch!
Hebt u een initiatief op het gebied van energietransitie, hebt u voor de volgende stap hiervan behoefte aan verbinding en wilt u wat halen én brengen? Dan dagen we u uit een pitch te houden tijdens één van de volgende bijeenkomsten van de Tafel van Groenlo! Meldt u zich daarvoor aan door een mail te sturen aan Martine Angenent.

Logo Tafel van Groenlo