Energietransitie Achterhoek verder brengen?

De Tafel van Groenlo organiseert een bijeenkomst over energietransitie. Iedereen die vanuit zijn professie of als actieve inwoner rondom dit thema wil meedenken en -doen is van harte welkom op maandag 4 april 2016 van 17.00 tot 18.30 uur in Partycentrum ’t Noorden (Lichtenvoordsestraatweg 44, 7121 RA Aalten).

Programma
17.00 Opening door Otto Willemsen
17.05 Mededelingen: stand van zaken ADV  door Jan Straatman (ADV) en
stand van zaken AGEM door Guus Ydema (AGEM)

Pitches
17.15 Gelders Energieakkoord (GEA) door Paul Stein (provincie Gelderland)
17.35 LEADER: mogelijkheden voor duurzame energieprojecten/ circulaire economie door Jolanda Kemna (LEADERcoördinator Achterhoek)

17.55 Afsluiting en Netwerkmoment door Otto Willemsen

Podium voor energietransitie
De Tafel van Groenlo richt zich op netwerken, verbinden, faciliteren en aanjagen van de energietransitie in de Achterhoek. Dit doet zij door initiatieven een podium te geven tijdens haar bijeenkomsten met vertegenwoordigers van ondernemers, overheid en kennisinstellingen. De bijeenkomsten worden ca. vijf keer per jaar gehouden en zijn open voor iedereen die wat te brengen en te halen heeft.

Houd een pitch!
Hebt u een initiatief op het gebied van energietransitie, hebt u voor de volgende stap hiervan behoefte aan verbinding en wilt u wat halen én brengen? Dan dagen we u uit een pitch te houden tijdens één van de volgende bijeenkomsten van de Tafel van Groenlo! Meldt u zich daarvoor aan door een mail te sturen aan Martine Angenent.

In verband met de beperkte ruimte vragen we u zich voor de bijeenkomst aan te melden via Martine Angenent onder vermelding van naam en organisatie.