Enquête gevolgen Coronacrisis voor ondernemers. Doet u mee?

De afgelopen anderhalf jaar is voor iedereen zakelijk en privé een uitzonderlijke periode geweest. Vanaf april 2020 is u als ondernemer periodiek gevraagd om te delen hoe het u tijdens de coronacrisis verging en wat u nodig had om uw onderneming door deze bijzondere periode te loodsen.

Nu het aantal maatregelen wordt afgebouwd en ook de steunpakketten van de overheid verdwijnen, willen we graag nog een laatste keer met u terugblikken op deze periode. Met deze korte vragenlijst van VNO-NCW Midden, MKB Nederland Midden, de provincie en Oost NL, willen we nog een keer de huidige stand van zaken onder het bedrijfsleven in Gelderland ophalen, met een aantal vaste vragen uit de eerdere coronamonitoren en daarnaast kort ingaan op het thema ‘brede welvaart’. De resultaten van het onderzoek worden op 12 november tijdens het jaarlijkse congres van de provincie Gelderland, ‘De Dag van Gelderland’, besproken met de gedeputeerde.

Klik hier om deel te nemen aan de enquête.

Deze peiling wordt uitgevoerd van 18 oktober tot 3 november en de uitkomsten van dit onderzoek worden gepubliceerd op de websites www.vno-ncwmidden.nl, www.mkbmidden.nl, www.gelderland.nl en www.oostnl.nl. De vragenlijst is in maximaal 6 minuten in te vullen en uw antwoorden worden anoniem verwerkt. Uw antwoorden zijn van groot belang, alvast hartelijk voor uw deelname.