Agenda / Klankbordbijeenkomst Regio Deal Aanvraag

Klankbordbijeenkomst Regio Deal Aanvraag

8RHK Ambassadeurs
17 oktober 2022
15:00 - 19:00
Koppelkerk Bredevoort

Verdere informatie

In november 2019 tekende de Achterhoek haar eerste Regio Deal met het Rijk en provincie Gelderland. De 20 miljoen die we van het Rijk ontvangen hebben, hebben we ingezet voor bijna 70 projecten. Eind dit jaar loopt de huidige Deal af.

Het Rijk biedt tot 15 november de mogelijkheid om een nieuwe Regio Deal aan te vragen. Vanuit 8RHK ambassadeurs gaan we na het succes van de eerste deal opnieuw een aanvraag indienen. Het sluiten van een nieuwe deal is geen gelopen race, aangezien er meer aanvragen worden ingediend en de middelen beperkt zijn.

Op basis van onze herijkte visie2030, de Achterhoek Monitor en onze ervaringen denken we dat we een goede propositie bij het Rijk kunnen neerleggen. Voor de aanvraag van november stellen we de kaders vast waarop we met u in de periode na toekenning tot een verdere uitwerking en mogelijke projecten willen overgaan. Dit zal bij een positief besluit van het Rijk in de eerste helft van 2023 plaatsvinden.

Graag willen we nu al met u in gesprek over de keuzes die wij nu aan de voorkant maken en u meenemen in het proces tot nu toe.

Wilt u bijgepraat worden en meepraten over de nieuwe Regio Deal? Kom dan graag naar de bijeenkomst die we maandag 17 oktober organiseren. Er zijn drie instapmomenten: om 15.00 uur, 17.00 uur en 19.00 uur wordt hetzelfde programma herhaald.

De Klankbordsessie wordt gehouden in de Koppelkerk,  Koppelstraat 35, 7126 AG Bredevoort

Meld u op deze pagina aan: Uitnodiging klankbordbijeenkomst nieuwe Regio Deal aanvraag – 17 oktober 2022 – 8RHK ambassadeurs