| |

Fit Veur Altied: startdata Werkfitter en BSA

Over practice what you preach gesproken: in opdracht van de Achterhoekse gemeenten, thematafels de Gezondste Regio en Onderwijs & Arbeidsmarkt staat nu het thema Vitale Werknemers geagendeerd.

Het Fit Veur Altied-Ommetje is ondertussen al drie volle weken aan de gang. Maar liefst 80 bedrijventeams vanuit de hele Achterhoek lopen mee. Samen hebben zij al 50.000 kilometer aan stappen gezet. Deze stappen vormen het begin om vitaliteit structureel onderdeel van een organisatie te laten worden. De volgende stap? Dat is direct een vraag aan alle leden van de thematafels: hoe brengt jouw organisatie vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in de praktijk? Wij helpen je op weg…

Het programma Werkfitter (maandagochtend 31 oktober) en de cursus voor Beweeg- en Sport Aanjager (BSA – donderdagochtend 3 november) staan namelijk gepland.

Het Werkfitter programma zet in op bewustwording, samen bewegen en positieve gedragsverandering. Neem je het programma af, dan ga je met collega’s in tien fysieke bijeenkomsten aan de slag met verschillende thema’s binnen vitaliteit en er wordt samen uiteraard ook gesport. Met onze Beweeg en Sport-Aanjager cursus (BSA) leiden wij jouw medewerker(s) in een dagdeel op tot ambassadeur, zodat zij met vitaliteit binnen jouw organisatie aan de slag kunnen.

Meedoen? Tuurlijk! Als opdrachtgever kan jouw organisatie natuurlijk niet achterblijven!

Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden. Werkgroep Fit Veur Altied komt graag langs! info@fitveuraltied.nl of check www.fitveuraltied.nl

Bekijk de Leaflet BSA en Werk Fitter