|

Wees erbij 29 februari: Gelderse Circulaire Innovatie Top 20!

Op donderdag 29 februari 2024 barst het innovatieve spektakel los: de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20, in…de Achterhoek! Een kans voor de top 20 van Gelderland om hun revolutionaire circulaire innovaties te onthullen voor een breed publiek op de innovatiemarkt bij de Dru (Ulft). Het is meer dan een wedstrijd, namelijk een springplank naar succes! De jury selecteert drie toonaangevende Gelderse winnaars in drie categorieën. Deze pioniers gaan door naar de landelijke finale, waar grote geldprijzen en een exclusieve pitch bij ‘money meets ideas’ op het spel staan.

Aanmelden

Ben je erbij? Mis dit innovatieve evenement niet en meld je aan op de website.

Programma
14:30 – Start event en innovatiemarkt
15:30 – Plenaire bijeenkomst
17:00 – Feestelijke uitreiking
17:15 – Borrel
18:00 – Afsluiting event

Drie finalisten in drie categorieën
Een sneak peek van enkele deelnemers: Stekerbaas, De Verschilmakerij, Statieheld, Bakkersgrondstof, Green Road Equipment, Fabriek Fris en nog veel meer bedrijven strijden om de titel Gelderse circulaire winnaar.
De jury kiest uit de nominaties tijdens een voorronde drie finalisten, voor drie categorieën (Circulaire Changemaker 20.000 euro, Circulaire Start-Up 7.500 euro en Circulaire Community 5.000 euro) die kans maken op de hoofdprijs in de landelijke finale.  

Georganiseerd door meerdere partners
Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties. Gelderland kent veel innovatieve organisaties en ideeën. Daarom organiseert VNO-NCW Midden met partners, waaronder 8RHK ambassadeurs, de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20.