|

Gezocht: vervanging financieel medewerker (16 uur p/w)

Werk jij graag op flexibele basis mee binnen een financieel team, en dan niet zomaar een financieel team; mouwenopstropers die van de Achterhoek de voorloper van Nederland maken! Samen met andere organisaties, ondernemers en overheden bundelt 8RHK de krachten voor een sterke regio. Vanwege ziekte, zijn wij op zoek naar een financieel medewerker, mbo-niveau, die voor 16 uur per week op basis van tijdelijke aanstelling, detachering of ZZP het team kan ondersteunen. Uren zijn flexibel in te delen en deels is vanuit huis te werken.

Jouw rol
Je boekt inkoopfacturen, opdrachten en verplichtingen in. In het financiële programma AFAS. Ervaring met het programma is een pré, geen eis. Daarnaast bied je ondersteuning met diverse werkzaamheden, zoals het voorbereiden van de BTW-aangifte of subsidiedeclaraties afhandelen.

Het financiële team binnen 8RHK ambassadeurs
Het team bestaat uit totaal vier medewerkers, waar jij deel van uit gaat maken. 8RHK ambassadeurs kent totaal circa 25 directe collega’s, daarbuiten honderden ambassadeurs in bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en overheid. 8RHK ambassadeurs heeft een spilfunctie in het uitvoeren van de Achterhoek Visie 2030 en het toekennen van subsidiegelden aan projecten die daaraan bijdragen. We werken samen met diverse ambassadeurs aan innovatie en groei van onze economie. En aan het versterken van een groene, gezonde, bereikbare woon- en leefomgeving. Met steun van (onder andere) de Regio Deal van het Rijk zijn sinds begin 2019 maar liefst 86 projecten gestart.

Jouw visitekaartje
Je bent flexibel, daadkrachtig en representatief. Naast gevoel voor cijfers vinden we je communicatieve eigenschappen zeker zo belangrijk. Je werkt zelfstandig, maar ook prima samen met collega’s, je zoekt gemakkelijk de verbinding.

Jij bent dus:

  • cijfermatig sterk,
  • een goede communicator,
  • zelfstandig werker.

Wij bieden
Aanstelling, op basis van tijdelijke indiensttreding bij ons, detachering of ZZP, is zo snel mogelijk en geldt voor 16 uur per week, einddatum nog niet voorzien. Daarnaast een mooie werkplek in De Steck in Doetinchem en een bak vol enthousiaste collega’s!

Solliciteren
Reactie graag naar Esther van Zuuk, financieel adviseur: e.vanzuuk@8rhk.nl , telefonisch bereikbaar voor vragen via 06- 38 06 65 24. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.