“Kom d’r bi-j” op 4 november

Het project Scholder an Scholder wil een duurzaam, vitaal en aantrekkelijk sportlandschap realiseren door bestuurders, leden en betrokkenen van sportverenigingen bewust te maken van de rol van sport en clubs in de Achterhoek. Met z’n allen, Scholder an Scholder. Dit door verbinden en ontmoeten, elkaar inspireren, activeren, kennis en ervaringen delen.

Scholder an Scholder is een samenwerkingsverband dat bestaat uit partners met allen ditzelfde doel. Bestuurders, leden en alle betrokkenen van voetbal– en sportverenigingen uit de Achterhoek zijn, bewust of onbewust, partner. Provincie Gelderland, de acht gemeenten van Regio Achterhoek, de Graafschap en de KNVB hebben besloten te fungeren als draagvlak. Het initiatief ligt uiteindelijk bij de verenigingen zelf. Want alleen door samen te werken met verenigingen die écht willen, kan de energie van de club voor duurzame resultaten zorgen.

Op vrijdag 4 november is er een bijeenkomst: Waar staan we nu met Scholder an Scholder? Wat zijn de ervaringen van bestuurders? Wat zijn de ontwikkelingen en trends? Hoe gaan we verder met Scholder an Scholder?
Bent u partner van het project, bestuurder van een (sport)vereniging, bestuurder van een maatschappelijke organisatie, of lokaal/ provinciaal/ landelijk politicus? Dan bent u van harte welkom.

Klik voor aanmelden.
Datum: Vrijdag 4 november 2016.
Tijd:19.00 uur inloop, 19.30 uur aanvang.
Locatie: Hamalandhal in Lichtenvoorde.