|

Leerwerkloket Achterhoek komt naar je toe!

In de week van 8 tot en met 12 april vind je de loopbaanadviseurs van Leerwerkloket Achterhoek in de hele Achterhoek. Van Winterswijk en Aalten tot Zelhem en Eibergen. Op verschillende tijden en locaties kun je kosteloos in gesprek met een loopbaanadviseur.

Wie kan er langskomen?
Iedere inwoner van de Achterhoek kan langskomen voor een gesprek. Overweeg je een  carrièreswitch? Zoek je nieuw werk en weet je niet goed waar te beginnen? Wil je doorgroeien in je huidige baan? Of twijfel je of je nog wel op de goede plek zit? Met al jouw vragen over leren of werken kun je bij Leerwerkloket Achterhoek terecht.

Leven Lang Ontwikkelen
De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Banen veranderen of verdwijnen en nieuwe banen ontstaan. Werk dat je je leven lang doet, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werkende? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen. Maar waar begin je? Er zijn talloze mogelijkheden voor beroepen, opleidingen en financiële regelingen. Hier kan Leerwerkloket bij helpen.

Maand van het Leren
‘Leerwerkloket Achterhoek komt naar je toe’ wordt georganiseerd in april: de Maand van het Leren. In deze maand organiseren de Leerwerkloketten in het land allerlei activiteiten om extra aandacht te besteden aan het belang van leven lang ontwikkelen. Door jezelf te blijven ontwikkelen blijf je wendbaar op de  veranderende arbeidsmarkt.

Bekijk hier de inloopspreekuren per gemeente