Leren zakendoen in Duitsland

Laat u informeren /inspireren door ondernemers die al ervaring hebben in Duitsland. Duitsland is een geweldig land om zaken in te doen. De Duitse economie is de grootste van Europa, de mensen zijn professioneel en staan over het algemeen positief tegenover samenwerking. Maar wat niet iedereen weet, is dat zakelijk Duitsland er vele gewoonten en tradities op nahoudt. Om met u ervaringen uit te wisselen en te informeren over de kansen in Duitsland organiseren we Road2Germany.

Succesvol zakendoen in Duitsland?
Weet dan dat Duitsers experts zijn op het gebied van planning, dat groene idealen door veel Duitsers worden gewaardeerd en dat Duitsers, als het op werk aankomt, over het algemeen formeel en introvert zijn. En Duitsers zijn, net als Nederlanders dol, op de eigen taal. Zakendoen in Duitsland biedt veel kansen voor wie de zakelijke cultuur goed begrijpt en daar handig op inspeelt. Als u daarbij ook meer weet over  de kansen in Zuid-Duitsland, de juridische aspecten kent, weet hoe u een webwinkel kunt opzetten, een eigen vestiging kunt oprichten etc., dan bent u anderen een aantal stappen voor.

Leren van ervaringen
Wilt u (mee) profiteren van deze kansen en overweegt u zaken te gaan doen in of met Duitsland? Kom dan naar de bijeenkomst Road2Germany op dinsdag  9 juni in Enschede  en laat u informeren /inspireren door ondernemers die reeds ervaring hebben in Duitsland. Bovendien is er volop gelegenheid tot netwerken.

Uitgebreide informatie
Voor uitgebreide informatie over het  programma en om u aan te melden klikt u hier.