|

Mark Boumans genomineerd voor Beste Bestuurder Nederland

Onze voorzitter en burgemeester van Doetinchem Mark Boumans is door zijn collega’s genomineerd voor de titel Beste Bestuurder van 2023. Wij zijn ongelooflijk trots op onze burgemeester! Een mooie waardering voor zijn inzet voor de regio van collega-bestuurders en politici.

Stem mee!

In de eerste ronde van Beste Bestuurder hebben lokale politici, bestuurders, griffiers en secretarissen uit provincie Gelderland de burgemeester genomineerd en hun waardering voor hem uitgesproken. Dat heeft ertoe geleid dat Mark in deze eerste ronde de meeste nominaties van de provincie Gelderland heeft ontvangen. 

Op 16 januari 2023 om 12:00 uur zijn alle nominaties uit de eerste ronde bekend gemaakt. Dat zijn 13 nominaties: de beste bestuurder van elke provincie (12) en de beste bestuurder van de waterschappen (1). Vanaf dat moment begint het stemmen voor de tweede ronde. Iedereen heeft de mogelijkheid om zijn of haar stem uit te brengen. Een kleine tip 😉 hierbij de link naar naar motivatie voor stemmen voor Mark en natuurlijk de link om te stemmen!