| |

Masterclass winstdelen in De Steck

De Steck organiseert op woensdag 28 februari 2024 een masterclass winstdelen. In de masterclass worden vragen behandeld als: overweeg je om dividend en verkoopwinst te delen met medewerkers, investeerders en mede-ondernemers? Wil je een partner aan boord halen, nieuw kapitaal ophalen of droom je van geleidelijke bedrijfsoverdracht? Dan is het van belang om goed te regelen hoeveel winst en zeggenschap iemand krijgt in ruil voor zijn investering. Ook is het belangrijk om te weten hoe je iemand weer uit kunt kopen.

wat: masterclass winstdelen
wanneer: woensdag 28 februari 2024
tijdstip: 16:00 tot 18:00 uur
door: Alfred Griffioen
waar: De Steck, Raadhuisstraat 25, 7001 EX Doetinchem

Over Alfred
De masterclass wordt verzorgd door Alfred Griffioen. Alfred is specialist op het gebied van (internationaal) management en allianties en heeft een ondernemersachtergrond met de nodige ervaring. Zo heeft hij veel kennis over bedrijfsfinanciering, bedrijfsstructuren, waardering, AFM-regelgeving en de in- en uitkoop van mede-eigenaren. Alfred heeft diverse boeken geschreven die de vertaalslag van concept naar praktische uitvoering maken. Zo heeft hij o.a ‘Het senseo-effect’, ‘De Strategieversnelling’ en ‘Creating Profit Through Alliances’ geschreven.

Anderen laten meedelen in je bedrijf – hoe regel je dat?
Alfred Griffioen heeft Winstdelen ontwikkeld omdat hij gelooft dat samenwerken eenvoudig moet zijn. Met Winstdelen belooft hij duidelijke keuzes, een helder concept en persoonlijke aandacht voor de situatie van zijn klanten. Tijdens de masterclass neemt Alfred je mee langs alle juridische, fiscale en soms ook emotionele obstakels die je tegenkomt bij het winstdelen met jouw bedrijf.

Aanmelden kan tot en met maandag 26 februari.