| |

Ondernemerspanel ‘van Crisis naar Crisis’, laat je stem horen!

Nu de coronacrisis (voorlopig) achter ons lijkt te liggen, ondervinden veel ondernemers de gevolgen van de oorlog in Oekraïne. De Kamer van Koophandel publiceerde onlangs een onderzoek waaruit blijkt dat honderdduizenden ondernemers in Nederland in de problemen zijn geraakt en er een toename van het aantal faillissementen wordt verwacht. De combinatie van twee jaar coronacrisis, gevolgd door grondstoftekorten en de stijgende energietarieven zorgen op veel plekken voor problemen.

Met deze peiling willen we inzichtelijk maken hoe het ondernemers in midden Nederland in deze tijd vergaat. Welke gevolgen de recente ontwikkelingen hebben op je onderneming, maar ook hoe je hiermee omgaat en aan welke ondersteuning je behoefte hebt.

Deze peiling wordt uitgevoerd tot en met 11 mei, de uitkomsten worden gepubliceerd op de websites www.vno-ncwmidden.nl, www.mkbmidden.nl, www.gelderland.nl en www.oostnl.nl.
De vragenlijst is in maximaal 7 minuten in te vullen. Alle antwoorden zijn van groot belang en worden anoniem verwerkt. Hartelijk dank voor het invullen!

De vragenlijst is te vinden op: www.right.nl/ondernemerspeiling-gelderland