Online platform Career Central Radboud Universiteit 12 oktober live!

Op dinsdag 12 oktober lanceert de Radboud Universiteit van 16.00 – 18.00 uur bij de Steck in Doetinchem haar online platform Career Central. Werkgevers, wees erbij en hoor van studenten wat zij precies belangrijk vinden in hun zoektocht naar een stage of eerste baan. Het platform is een initiatief van de Alumni-afdeling en de afdeling Career Services van de Radboud Universiteit. Het biedt een mooie gelegenheid voor organisaties om eenvoudig stages en vacatures kenbaar te maken bij studenten en alumni van de Radboud Universiteit. Tijdens de bijeenkomst volgt een presentatie van de tool. Ook geeft een aantal studenten van de Radboud Universiteit input over hoe zij naar vacatures kijken. Na het plenaire deel is er de mogelijkheid om te netwerken en in gesprek te gaan met de aanwezige studenten.

Platform Cateer Central
Career Central is onze community voor studenten, alumni en betrokken organisaties. Een platform waar loopbaan, carrière en netwerken centraal staan. Waar (oud-)studenten contact houden met elkaar en het werkveld. Met gelijke kansen voor een baan of een stage. Waar alleen je kennis en skills tellen.
Het platform is al online te vinden. Je bent van harte welkom om alvast een bedrijfsprofiel aan te maken en stages en vacatures online te plaatsen. Let op: stages zijn gratis, voor vacatures wordt een kleine vergoeding gerekend.

Aanmelden vóór 5 oktober
Wellicht heb je je al aangemeld toen we de ‘save the date’ mailden. Nog niet? Stuur dan voor 5 oktober even een mail naar Marianne te Linde.
De organisatie is in handen van SmartHub Achterhoek en 8RHK Ambassadeurs.
We kijken uit naar je komst!