|

Ontbijtsessie voor (startende) ondernemers

Op 10 november van 07:00 tot 10:00 uur organiseert De Startversneller een gratis en inspirerende ontbijtsessie voor (startende) ondernemers uit Doetinchem en omgeving, in samenwerking met De Steck. Ja, we weten dat het vroeg is, maar het belooft een allesbehalve slaapverwekkende ochtend te worden. Dus zet die wekker en meld je voor 8 november a.s. aan voor deze ontbijtsessie @DeSteck. 

MELD JE AAN

Pieter-Jan Helmink van Logisz vertelt over zijn ondernemerschapsreis van Communicatiebureau naar de Logisz campus en tevens een nieuw ondernemerschapsavontuur. Je krijgt informatie over de ondersteuning vanuit de Startversneller en drie ondernemers vertellen over het programma dat zij hebben doorlopen.

Voor wie?
De bijeenkomst is open voor alle geïnteresseerden, maar uiteraard vooral voor startende ondernemers die graag een coach willen inhuren gedurende een korte periode tijdens de eerste 5 jaar van hun onderneming.

De ontbijtsessie is een kick-off van de intensivering van de samenwerking tussen De Steck en De Startversneller (programma OostNL). Vanaf december 2023 is op elke eerste woensdagochtend van de maand, iemand van het team van De Startversneller aanwezig, bij De Steck, voor alle prangende vragen over het programma én bestaat de mogelijkheid om direct persoonlijk het intakegesprek te voeren. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken, je mag gewoon binnen komen wandelen. Wees welkom.