Ontdek én ontwikkel jouw talenten in #wordenwiejebent lab

In het mobiele ‘Worden wie je bent’ lab kunnen jongeren zich voorbereiden op de arbeidsmarkt. Van cv- en social media check tot een innovatie 3D-belevenis om te ontdekken welke branche echt bij hen past.
Het mobiele lab staat volgende week van 12.00 – 18.00 uur op de volgende locaties:
14 september: Van Heekplein in Enschede
16 september: Kerkplein in Arnhem

Voor jongeren uit de Achterhoek verzorgt Randstad busvervoer naar beide locaties.
Op de terugweg vanuit locatie Enschede brengen we een bedrijfsbezoek aan Kaemingk B.V. in Aalten. Vanuit locatie Arnhem bezoeken we Rensa B.V. in Didam. Hiermee krijgen jongeren letterlijk een ‘kijkje in de keuken’ van toonaangevende werkgevers in de Achterhoek.

Meer info en aanmelden

Bekijk de programmasite of neem voor vragen, opmerkingen of aanmeldingen contact op met Stephanie Krabbenborg, rayonmanager Randstad Achterhoek, Stephanie.krabbenborg@nl.randstad.com

Werkloosheid onder Nederlandse jongeren is procentueel nog steeds hoger (11,1%) dan de gemiddelde werkloosheid (6,9%). Jongeren hebben hulp nodig om erachter te komen wat bij ze past en hoe zij de arbeidsmarkt kunnen betreden. Met het nieuwe programma ‘Worden wie je bent’ wil Randstad jongeren daarbij helpen en hen stimuleren anders te kijken naar werk, door ze inzicht te geven in hun talenten en persoonlijkheid om zo hun kans op de arbeidsmarkt te vergroten.