|

Ontvang financiële MAEX impuls voor maatschappelijk (SDG) initiatief

Draag jij met jouw initiatief bij aan een sociaal Gelderland? Zoek jij naar middelen om jouw organisatiekracht duurzaam te versterken en/of te professionaliseren? Vanaf 27 juni (10.00 uur) t/m 3 juli (22.00 uur) kun je een MAEX Impuls aanvragen. De provincie Gelderland en Regio Achterhoek hebben in 2021 de Regio Achterhoek aangewezen als eerste SDG-regio in Nederland. Daarin is een samenwerking gevonden met MAEX.

Met een profiel, snel inzage in jouw duurzame score

Via een profiel die je zelf eenvoudig aanmaakt op de website van MAEX voor jouw organisatie of onderneming, zie je wat de sociale impact is van jouw organisatie. Hoe meer organisaties het profiel invullen, hoe meer inzage we hebben in hoe we als regio duurzaam ondernemen.

Impuls aanvragen van 27/6 tot 3/7

Vind hier meer informatie om vanaf 27 juni je impuls aan te vragen. Maak daarvoor een profiel aan. Op de pagina van de Achterhoek zie je dat al 19.500 Euro is uitgekeerd aan acht initiatieven die je voorgingen. Meer weten over de Sustainable Development Goals? Bekijk dan deze pagina.

Zorgboerderij Slangenburg deed mee aan het trainingsprogramma SDG Impact makers en ontving een MAEX impuls. Zie het filmpje dat LSA/Ondernemen met je Buurt met hen maakte.

Let op: De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Aanvragen worden alleen meegenomen in de beoordeling als er nog budget beschikbaar is. Heb je minder dan een jaar geleden al een financiële Impuls Gelderland ontvangen? Dan kan je nu geen aanvraag doen.