| |

StadsLAB neemt werk uit handen

Hebt u een opdracht voor een student van het stadsLAB*? In september en november starten zij met opdrachten voor een periode van 10 weken en in februari werken zij een semester lang (tot eind juni) aan hun opdracht.

*Het stadsLAB is een creatieve broedplaats met studenten van vier verschillende opleidingen: Bestuurskunde/ Overheidsmanagement, Stedenbouwkundig Ontwerpen, Ruimtelijke Ordening & Planologie en Klimaat & Management.

Wat doen de studenten?
De studenten werken interdisciplinair aan ruimtelijke en maatschappelijke uitdagingen. Dat doen zij via thema’s als duurzaamheid, inclusie, veiligheid, participatie, leefbaarheid en gastvrijheid. Deze nieuwe generatie young urban professionals kijkt met een frisse blik naar uw vraagstuk en werkt aan slimme toekomstgerichte oplossingen. Deze worden vertaald in beroepsproducten. Rapporten, ontwerpen, adviezen, evaluaties, brochures, alles komt voorbij.

Bekijk onze flyer en aanmeldformulier. Ook als voor u een stagiair (jaar 3) of afstudeerstudent meer passend is dan kunt u dat uiteraard aan ons laten weten. Mail met Marjolein van Alken.